Sivut

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Valoa pimeään

Armi on ihan hassu. Se kaiketikin ajattelee että mamma on seonnut kun on ripustanut kaikki puruluut naruun takapihalle, ja juuri sen verran korkealle ettei sinne voi mitenkään ylettyä, ei des tuolilta.


On äärimmäisen ärsyttävää kun Armi haluaa noita ulkovaloja alas koko ajan. Se kiertelee pitkin ja poikin, hyppii tuoleille ja jopa pöydälle. Haukkuu ja vinkuu ja heiluttaa häntää. Ei malta edes pissillä käydä, vaan tulee epähuomiossa sisälle ja pyytää sitten taas takaisin ulos.

Ja sisällä kaikki pallot on ripustettu sinälle. Ei voi mahtua pienen pihakoiran päähän, ei sitten millään.


Näiden kanssa meinasi käydä äksidentti asennusvaiheessa. Muutama pallo meinasi joutua Armin leikkeihin... Pallerot on just tennispallon kokoisia, kovetetusta narusta valmistettuja ja sisällä ihan pieni led-valo.

Pauli-pallot tilattiin kaverin kanssa suoraan Ranskasta La case de cousin Paul -sivustoilta. Näitä samoja valoja saa myös Stokkalta, mutta siellä on vain muutama valmiiksi suunniteltu väriyhdistelmä, Ranskan tehtaan nettimyymälässä saa sommitella itse viidestäkymmenestä eri väristä mieleisensä. Ja kun saatiin postikulut puoliksi, tuli nämä valot halvemmaksi kuin Stokkalla. Toimitus kotiovelle n. viikossa.

2 kommenttia:

 1. Kivat nuo pallovalot, kodikkaat. Tämän pimeyden ja harmauden keskelle o tosiaan keksittävä jotain tuikkivaa.

  No, onhan se kieltämättä omituista, että palloja roikotetaan katossa, eikä niillä voi leikkiä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen itse kovin ihastunut noihin mun Pauleihin :)enkä miellä niitä vain jouluvaloiksi, vaan meinasin kesällä vaihtaa nuo fuksiat pallot turkooseiksi, samalla kun vaihdan parit sohvatyynyt yms...

   Armin omat pallot on pitkin lattioita, mutta arvaahan sen että kiinnostaako ne, kun tuollaisetkin olisi melkein saatavilla... :)

   Poista

Kiitos tassunjäljistäsi!