Sivut

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Vastakohtien viikonloppu

Ylämäkeä, alamäkeä ja tasaista. Sitähän se on se koiran omistaminen. Viikonloppu vietettiin oikein kunnolla vastakohtien merkeissä, lauantaina patikoitiin "vuorella" ja sunnuntaina kirmailtiin aakeella laakeella pellolla.

Sain työkaverilta vinkin ihanan ihanasta lenkkipolusta. Tässä lähellä on sellainen pikkuinen "vuori" tai oikeammin jyrkkä mäennyppylä metsässä. Sen kun kiertää koirien ja kameran kanssa silleen rauhallisesti lampsien niin saa helposti tunnin kulumaan. Metsässä oli tosi vaikeaa saada kunnon kuvia, kun siellä puiden siimeksessä oli jonkin verran hämärää, mutta muutaman kuvan sain kuitenkin.

Kauniita jääputouksia oli joka paikassa

Polku kulki osittain suon reunalla

Armi fiilistelee

Sinne oli höyhennetty joku tyyppi... koiria kiinnosti kovasti

Kerttu tarkkailee

Ilmeisesti muurahaiset ei oo vielä heränny

Minä tuleeeen!
Oli muuten ihana käydä pitkästä aikaa ihan uudessa paikassa lenkillä! Ja oli todella mielenkiintoista seurata että miten eri lailla koirat käyttäytyi vieraassa paikassa. Näissä meidän tutuissa metsissä alkaa aina heti sama ralli; Kerttu alkaa juoskennella sinne tänne ja Armi otta kepin ja pysyy kutakuinkin perässä. Täällä vuorella koirat oli ihan eri tavalla skarppina, pysyttelivät lähempänä ja seurailivat toimiani tarkemmin.

Sunnuntaina pakattiin koko perhe autoon ja lähdettiin Kelttiin pelloille kirmailemaan. Voi mahdoton että muuten juostiin! Paljon, kovaa ja koko ajan! Yhdessä ja erikseen! Kepin perässä ja muuten huvikseen, ihan juoksemisen riemusta!

Kertulla on hyvä kiri!

Tasaväkistä menoa


Armin tyylinäytteet

Ja Kertun mahtiloikat
Neiti SuperHero, vain viitta puuttuu!
Oli kyllä niin ihana katsoa kun koirat (ja lapsi) nauttivat ihan suunnattomasti. Välillä voidaan ihan oikeasti revitellä kunnolla, vaikka yleensä ulkoillaankin aika lailla siivosti ja hillitysti.

Yhteinen saalis

Armi nappaa!


Pthyi!

Pakolliset poseeraukset
Meillä oli ihanan vauhdikas viikonloppu, paljon paljon raitista ulkoilmaa, onnellisia ja väsyneitä koiria ja ihmisiä. Nauttikaa keväästä ystävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tassunjäljistäsi!