Sivut

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Perjantaina käytiin toteamassa että kyllä vaan, onhan niitä pikkupihiksiä tuloillaan :)

Tiine on!
Elimäen elukkalääkärissä oli kyllä hilpeä tunnelma. Mentiin yhdessä Sannan kanssa ultraan, Sanna kuvasi ja mä pitelin Rondaa. Eläinlääkäri sanoi aluksi että hän toteaa sitten vaan että onko tiine vai ei. Mä kyllä sanoin sille heti että viimeksikin samalla laitteella laskettiin Armille yksi kaksi monta... että täytyy se saada lasketuksi nytkin (lääkäri oli siis eri). Eläinlääkäri vaan totesi että no helevetti, kato nyt tätä anturia, sen pitäis olla lehmän perseessä eikä pikkukoiran vatsan päältä sivelemässä... :) No joka tapauksessa aikansa tutkittuaan päästiin kuitenkin lopputulokseen: Kyllä siellä ainakin kolme näkyy!

Ultraan mennessä olin melkein satavarma että Ronda on kantavana, sen vatsalinja oli kaventunut ja uuma levinnyt. Mulle oli kuitenkin kaikista tärkeintä tietää onko siellä yksi, kaksi vai useampi. Nyt helpottaa oloa kummasti, kun pentuja on tulossa vähintään kolme, mahdollisuudet normaaliin synnytykseen ovat paljon paremmat, kuin jos pentuja olisi ollut vähemmän.

Sattuneista syistä Ronda muutti meille jo nyt, pari viikkoa etuajassa. Tyyppi sopii niin hyvin meidän laumaan, että olkoon täällä vaan ja kotiutukoon kunnolla. Eipähän tule turhaa stressiä ravatessa oman kodin ja meidän kodin välillä.

Kertulla ja Rondalla synkkaa hyvin

Murut lenkille lähdössä
Yritin tossa äsken kuvailla Rondaa sivusta päin. Ei ne vauvat vielä ihan mitenkään kamalasti päälle päin näy, mutta ehkä pikkuisen kuitenkin.

Suora alalinja, tissit näkyy :)
No, pikkuhiljaa se Rontti siitä alkaa pyöristyä. Ruokahalu on tällä hetkellä ihan kohtuullinen, samoin liikunta vielä ihan normaalia. Täytyy katsella voimien mukaan että missä kohtaa aletaan lyhentämään lenkkiä. Peruskunto on kuitenkin Rondalla hyvä, kiitos tallitöiden ja innokkaiden leikittäjien kotona.

Terkkuja kotiin, täällä voidaan hyvin!

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Onnelliselle tuo ainakin nyt vaikuttaa :) ja minä myös

   Poista
 2. Pentuonnea! Leppoisaa odotteluaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika leppoista ja rauhallista tuntuu olevan. Pennuista tuleva onni on suuren suuri onni!

   Poista
  2. Mukavaa Mammailua :)

   Poista

Kiitos tassunjäljistäsi!