Sivut

tiistai 22. tammikuuta 2013

Terkkuja E-pennuilta!


Olen saanut (sekä itse ottanut että "varastanut") muutamia kuvia näistä E-kakaroista.

Pihapolun Eemil "EDI"
 Edi kävi tässä yhtenä päivänä piristämässä minua työpaikalla. Oli kiva taas tavata, ja nähdä miten poitsu oli taas miehistynyt. :) Saapa nähdä kuinka ekoissa pentunäyttelyissä parin kuukauden päästä käy :)

Pihapolun Eerik "MURRE"
Murren tapaamisesta on jo jonkin aikaa ja tämä kuva on ollut esillä aiemminkin, mutta tuoreempaakaan ei nyt ole. Kuulumisia ollaan Murren ja Aatoksen kanssa vaihdettu tiuhaan, ja tehty mukavia suunnitelmia kevään varalle, mm. näyttelyitä ja mejää ja luonnetestiä :)

Pihapolun Estelle "RONDA"
Mun oma sijoitusprinsessa <3 Rondasta on kasvanut niin älyttömän nätti tyttö että ihan ihmetyttää :) Pentunäyttelysuunnitelmia on tehty Rondankin kanssa. Neiti on niin iloinen, villi ja rohkea, että ei parempaa voisi ollakaan!

Pihapolun Elviira "PIMU"
Tänään sain terkkuja Pimulta. Hienoksi neidiksi on hänkin kasvanut ja on kuulemma "jättiläis iloinen Korialais-Korsolainen pystykorva" =D

Pihapolun Eleonoora "NELLA"
Nella on myös pystykorvainen :) Nellan kanssa ollaan vaihdettu myös aika paljon kuulumisia ja olen kyllä valtavan huojentunut että tästä meidän rakkaasta rääpäleestä on kasvanut reipas ja villi neitonen.

Erikoinen juttu että noilla ruskeilla pennuilla nousee korvat pystyyn ja mustilla pysyy nätisti alhaalla... onkohan se vain kohtalon oikku, vai onko tuossa värissä oikeasti "joku juttu"?

Ihania lapsukaisia kuitenkin jokainen, ja ihania perheitä pitämässä niistä huolta. Olette kaikki usien ajatuksissani!

3 kommenttia:

Kiitos tassunjäljistäsi!