Sivut

maanantai 27. lokakuuta 2014

Ilmon eka pentunäyttely

Eilen oli Ilmon eka pentunäyttely Lahdessa. Mulla oli työpäivä joten en päässyt mukaan, mutta onneksi Ilmo ja Helena kävi menomatkalla kaupalla morjenstamassa minua. Ilmosta on kasvanut todella hieno puolivuotias!



Luulen että Ilmo on aikalailla korkeuskasvunsa jo kasvanut. Oli niin hyvän kokoinen että! Varmaankin semmoinen 35-37 senttinen ja kaupan lemmikkivaakassa punnittiin painoksi 8,3kg. Onhan se vielä kropaltaan ja naamaltaan pentumainen, ihan niinkuin pitääkin. Rakenne on kuitenkin tosi lupaava, etuosa erottuu jo nyt, ja lisää on tulossa. Myös kallo ja posket ovat tuloillaan. Hieno jäntevä miekkonen!

Lahdessa pihakoirapennut arvosteli Marja-Leena Kurvinen.


26.10.2014 Pentunäyttely Lahti Myntagården's Emil of Sweden "ILMO""6kk vahva, oikeat mittasuhteet. Hyvä pää. Tummat silmät. Purenta ja hampaat ok. Kaunis kaula. Hyvä häntä. Hyvinkehittynyt etuosa kaikilta osin. Avoin luonne. Lupaava pentu"KP ROP-pentu



ILMO


VSP-narttu ja ROP-uros
Pikkupihan Delminde Delessiitti & Myntagården Emil of Sweden
Kehä itsessään sujui Ilmolta loistavasti ja rauhallisesti. Poika esiintyi ja liikkui hienosti. Helena on tehnyt mahdottoman hienoa työtä Ilmon kanssa, kiitos siitä! Toiveikkaana odottelenkin jo seuraavaa koitosta... :) Onnea myös Minnalle ja Elviiran kasvattajalle Helenalle menestyksestä!


Lempeäilmeinen hurmuri
(jolla näyttäisi olevan tanskandogin sielu)
(näyttelykuvat Minna Levikari, Ilmon viimeinen kuva Helena Mielikäinen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tassunjäljistäsi!