Sivut

tiistai 17. syyskuuta 2013

Porvoo KR

Porvoon näyttelyssä kävimme sunnuntaina pyörähtämässä, Pihapolkulaisia mukana 3 junnua; Ronda, Edi ja Murre. Tuomarina oli ruotsalainenAnita Whitmars. Pihakoiria oli ilmoitettu 18kpl, aika ihanan iso määrä :)

Pihapolun Eemil "Edi"
JUN EH JUK2 

Good overall expression. Still developing. Excellent shaped head. Topline okay. Well set tail. Little open angulation in front there for not much forechest. Need to develop stronger ribcage. Lovely temperament.

Kauttaaltaan hyvä yleisilme. Kesken kehityksen. Erinomaisen muotoinen pää. Ylälinja ok. Hyvin asettunut häntä. Hieman avoimesti kulmautunut edessä, ja siksi ei kovinkaan paljon eturintaa. Rintakehän täytyy vielä kehittyä. Ihana luonne.


Pihapolun Eerik "Murre"
JUN ERI1 SA PU1 SERT VSP
Gives a slight long appiriance, but he is not ready yet. Well shaped head. Good topline. Needs to mature. Good tailset, moves well. Nice temperament.
Antaa hieman korkean vaikutelman, mutta ei olekaan vielä "valmis". Hyvänmuotoinen pää. Hyvä ylälinja. Tarvitsee aikuistua/kehittyä. Hyvä hännänkiinnitys. Liikkuu hyvin. Mukava luonne.

Edi ja Murre on kyllä niin veljekset! Voi hyvänen aika miten osaa poijjaat olla samasta muotista valetut :) Ihania miekkosia kaikenkaikkiaan!

Murre SERT ja VSP

Pihapolun Estelle "Ronda"
JUN EH JUK2
Feminin. Lacks body volume. Natural immature. Dips a little in back. Good loin and group. Nice shape of head. Nice expression. Lovely attitude.

Feminiininen. Vartalon massa puuttuu. Luonnollisesti vielä kehittymätön. Niiaa hieman takaa. Hyvä lanne ja runko. Mukavan mallinen pää. Hyvä yleisilme. Ihana asenne.

Rondan asenne oli tosiaankin mainitsemisen arvoinen. Pikkutyyppi seisoi kehässä niin iloisena että häntä heilutti koiraa, ja koko paketti kiemurteli riemusta. Pöydällä seisominen sujui hienosti, ja tuomari kuiskutteli Rondalle jotakin ja suukotteli sitä kuononpäähän. Maassa kulkeminen meni aika ala-arvoisesti; lähinnä loikkien, pomppien ja elämän ilossa revitellen. Hassu ilopilleri :)

Meillä on niin hienot koirat. Mulle tämä oli siinä mielessä jännä näyttely että Edillä ja Rondalla oli ekaa kertaa tuomari rodun alkuperämaasta, ja kuten aiemminkin todettua, arvostan eniten ruotsalaisten ja tanskalaisten tuomareiden arvioita pihakoirista. Tälle vuodelle on vielä muutama näyttely suunnitteilla, sitten kakarat saavat kasvaa ensi kevääseen asti.

3 kommenttia:

 1. Onnea! Onnea!
  Ja kiva oli taas nähdäkin=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Oli tosiaankin mukava tavata, ja musta oli kiva että tapasit myös Edin, Murren ja Rondan!

   Poista
  2. Niinpä, kunnon koiria niistä on kasvanut kyllä!

   Poista

Kiitos tassunjäljistäsi!