Sivut

lauantai 18. tammikuuta 2014

Tää viikko on saatu nauttia tosi ihanasta talvisäästä. On kllä vähän siinä ja siinä että alkaako jo olla mun (ja koirienkin) makuun himppasen liian kylmää... Miinus viidentoista asteen molemmin puolin näyttää mittari, ja tuuli kyllä jonkun verran vielä lisää pakkasentuntua... Kaunista, valoisaa ja valkoista on joka tapauksessa, aivan ihanaa, kun olis ihan pikkasen lämpimämpää...

Voimalinjojen alla kulkee kesät talvet hyvä lenkkipolku. Vaikka siellä näkyy tosi paljon muiden koirien jälkiä, oikeestaan koskaan ei tuu ketään vastaan.

Armi

Kerttu

Uuden lumen kätköissä on paljon tuoksuja

Kauaa ei pihakoiran tassut kestä olla paikallaan, pienen tähystyksen vain
Meidän lenkkimaastot on kyllä sellaset että tossuja on ihan turha ees kuvitella laittavansa noille jalkaan. Kun harvemmin tulee kuljettua ihan tietä pitkin, vaan enimmäkseen jossain metsikössä tai pellolla. Sinne hankeenhan se töppöset jäisivät kuitenkin. Ja kun vauhti on reipas ja koirat saa itse päättää nopeuden, niin olen kyllä sitä mieltä että pitävät aika hyvin itse varpaansa lämpöisinä. Villapaidat ollaan vedetty päälle nyt kun on ollut yli 10 pakkasta ja jos oikein kylmä ilma tulee, niin sitten vielä tuulenpitävät sademanttelit tuohon päälle niin ei lämpö karkaa. Eikös se niin menekin että kerrospukeutuminen on lämmintä ja trendikästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tassunjäljistäsi!