Sivut

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Ilmon näyttelyitä

Ilmo on päässyt nyt junnuluokkaan ja virallisiin kisoihin. Kaksi ekaa näyttelyä on sujunut todella hienosti, molemmissa upeat arvostelut ja varsinkin aivan mahtava ja rauhallinen käytös.

Lahti KV 21.3.2015
tuomari: Harri Lehkonen

"Kookas ikäisekseen erittäin vahvarunkoinen uros. Maskuliininen pää. Hyvät korvat. Tilava rintakehä mutta hieman lyhyt rintalasta. Aavistuksen pitkä lanne. Hyvä hännän kiinnitys. Takaosa voisi olla kulmautuneempi. Liikkeessä lanne pyöristyy hieman taka-askel voisi olla pidempi."
JUN EH

Ekasta näyttelystä ei valitettavasti ole kuvia, mutta eilisestä sentään saatiin.

Imatra KV 5.4.2015 
tuomari Lisbet Utke Ramsing, Tanska

"Big male. Very high on leg. Nice head and expression. Good neck. Well angulated and free strong movements. Excellent temperament."
JUN EH

Ilmo esiintyy pöydällä ihan moitteettomasti

Samoin maassa
Imatralle oli ilmoitettu myös Murre. Me lähdettiin Hannan ja Murren kanssa ajelemaan puoli 7 ja pysäytettiin pari kilometriä ennen näyttelypaikkaa huotsikalle. Murre ulkoili normaalisti ja jatkettiin matkaa. Näyttelypaikalla koira ei suostunut hyppäämään paksista ulos, ja kun viimein sieltä tuli, tulikin sitten kolmijalkaisena. Toinen takajalka ei varannut ollenkaan, joko se oli parissa minuutissa vänähtänyt tai nyrjähtänyt tai mennyt hermopinneeseen. Eipä sitten lähdetty kehään ollenkaan, hakemaan liikkeistä EVAa.

Parin tunnin päästä kotona Murrella ei sitten koivessa ollut juurikaan mitään vikaa, vähän kevensi, eipä juuri ollenkaan. Tämmöstä tää välillä näitten kanssa on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tassunjäljistäsi!