Sivut

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kouvola KR

Kouvolan näyttely oli eka näyttely jossa näme meidän E-pennut pääsivät esiintymään AVOimessa luokassa. Murrella ja Edillä oli molemmilla kakarasertit kasassa joten ihan hirveetä jännitystä oli, että saako jompi kumpi noista sitten sen tarvittavan AVO-luokan sertin, ja muotovalion tittelin...

Kouvola KR 23.8.2014, tuomari Anita Al-Bachy

Pihapolun Estelle "RONDA"
AVO ERI AVK1
2v oikean kokoinen ja oikea mittasuhteet omaava narttu. Oikeailmeinen nartun pää, hyvä purenta, hyvät silmät, pienet keveät korvat. Hyvä kaula. Hyvä rintakehän muoto, eturinnan tulee leventyä. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvät käpälät. Liikkuu tänään ponnettomalla taka-askeleella.

Ronda


Pihapolun Eerik "MURRE"
AVO ERI AVK 2 SA PU 3 VASERT
2v. erinomaista tyyppiä .Oikea ilmeinen uroksen pää. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja selkä. Hyvä rintakehän pituus ja syvyys. Sopivasti kulmautunut. Hyvät käpälät ja häntä. Liikkuu yhdensuuntaisesti mennen tullen. Miellyttävä käytös. Esitetään edukseen.


Murre

Pihapolun Eemil "EDI"
AVO ERI AVK1 SA PU2 SERT FI MVA
2v. Erinomainen koko ja raajakorkeus. Oikea ilmeinen uroksen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja selkä. Hyvä asentoinen lantio. Hyvä rintakehän muoto ja riittävä eturinta. Sopivasti kulmautunut. Riittävä luusto. Hyvät käpälät. Iloinen häntä. Liikkuu yhdensuuntaisesti edestä ja takaa.

Edi
No, Edillehän se serti sieltä napsahti! Voi hyvänen aika sentään miten hieno juttu. Meilläpä oli ihan varmuuden vuoksi skumppapullo mukana, ja mukaan kilistelyihin kutsuttiin myös ROP-koira eli Nooa. (näyttelykuvat LindaS)

Mä olin vähän salaa toivonut että meidän "perinne" jatkuisi. Armihan valioitui pari päivää kaksivuotissynttäreiden jälkeen, ekassa mahdollisessa näyttelyssä. Sama juttu A-pennuista Aatoksella kaksi vuotta sitten, ja nyt oli Edin vuoro valioitua taas ensimmäisessä mahdollisessa näyttelyssä.

Miten mulla onkin potkaissut sellainen onni että justiinsa nämä mahtavat pojat ovat päässeet näyttelyistä innostuneisiin koteihin ja kaikenlisäksi vielä menestyneetkin. Omista teoistaan ei kai passaa olla ylpeä, mutta kiitollisuus on suuri kun olen saanut kasvatettua tämmöistä porukkaa meidän nimen alle! Kiitos Hanna, Nina ja Sanna aktiivisuudesta!

Kävin vielä Ninalla ottamassa poseerauskuvia tosta komistuksesta...
Rakas nappisilmä

No samalla vaivalla tuli sitten kuvattua "isoveli" Remukin (Dandinas Heart of Hurriganes)


1 kommentti:

  1. Paljon Onnea! On kyllä komeita ja kauniita koiria, ihania pihakoiria!

    VastaaPoista

Kiitos tassunjäljistäsi!