Sivut

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Mummojuttuja :)

Mielenkiintoisia uutisia! Jos kaikki sujuu niinkuin on suunniteltu, tulee Armista parin kuukauden kuluttua mummi :)

Nimittäin;

Pihapolun Akseli "Touko" & Dekkarin Lucy Eyelesbarrow "Lucy" tapasivat romanttisissa merkeissä eilen ja ymmärtääkseni vielä tänäänkin. Parin ensitapaaminen oli jo viikonloppuna mutta minun nähteni juoksu ei vielä silloin ollut oikeassa vaiheessa, eikä tulostakaan syntynyt. Välipäivän jälkeen tilanne oli ihan toisenlainen ja alkukeväästä saamme toivottavasti suloisia vauvauutisia. Tsemppiä Lucylle ja Mirjalle odotukseen!

Armi otti vähän tuntumaan tuohon mummoiluun, kävimme nimittäin eilen Elimäen hoivakodissa tervehtimässä mummiani sekä muita asukkeja ja henkilökuntaa. Armi käyttäytyi just niin hyvin kuin osasin odottaakin, antoi mummujen silitellä ja rapsutella, puhdisti lattiat lounaan rippeistä ja kerjäsi makupaloja :) Taas tuli mieleen että tällainen koira on kyllä ONNI! Kerttu olisi haukkunut asukkeja, purrut rollaattoria ja pyötäruolia, lymyillyt nurkissa tai jaloissa eikä varmasti olisi antanut kenenkään kumartua yllensä rapsuttamaan itseään.

Onneksi mulla on kaksi niin erilaista koiraa, molemmissa puolensa! Kukaan ei nimittäin oo niin hyvä kotikainaloinen kuin Kerttu!

3 kommenttia:

 1. Ei saa ajatella ja antaa valtaa negatiivisuudelle...kyllä se Kerttukin vielä kerkiää yllättämään! Töitä se varmaan pikkusen teettää, jos niikseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no, nyt kun sanoit, niin muistan taas senkin ohjeen että miten paljon omat "odotukset", pelot ja luulot vaikuttavat koiran käytökseen. Mun pitäis alkaa luottaa Kerttuun enemmän, eikä aina ajatella siitä sitä pahinta vaihtoehtoa tapahtuvaksi (silloin se tapahtuukin). Kiitos! Tuli tarpeeseen :)

   Poista
  2. Juu, positiivi on paljon parempi kuin negatiivi=)Aina!

   Poista

Kiitos tassunjäljistäsi!