Sivut

tiistai 19. helmikuuta 2013

Nella!

Tänään saatiin vieraaksi Nella (Pihapolun Eleonoora). (Kertun) vahingoista viisastuneena lähdettiin ensin lenkille ja metsään juoksentelemaan, ja hienosti sujui :)

Nella on mahdottoman hyvä juoksija ja loikkija!

Koko porukka kirmailemassa
Kerttu auraa tietä pikkusiskolle ja Nella pinkoo perässä minkä kintuistaan kerkeää :)


Lentävä ja möyrivä koiralapsi

Olemme niin iloisia!

Nyt alkoi upottaa :)

Hupsista!
Ja toinen nauraa taustalla :)
 

Ei haittaa, esiin vaan :)

Kerttu the Devil
Kameran sarjalaukaisin on ihan mahtava juttu! Mulla oli niin hauskaa kun katselin noita kuvia ekaa kertaa... :) Ja kuvista päätellen koirillakin on hauskaa! Ainakin Kerttu on mielissään kun sai näin mahtavan juoksukaverin!Mä en muista että koska viimeksi Kerttu olis päästellyt tuollaisella riemulla! Tuli itsellekin niin hyvä mieli! Että kaikki juoksuhaluiset tänne vaan kisaamaan meidän Kertun kanssa. Nyt löytyi sekin juttu millä Kerttu kesytetään :)

Nellasta huomaa että se on saanut juosta paljon vapaana vaihtelevassa maastossa. Puolivuotias on mahtava pomppukone, nopea ja ketterä.

Loikkaaaa!

Tarkkaavainen

Erittäin ilmeikäs :)
Tulihan sitä sentään napattua muutama yhteiskuva Nellasta ja Armistakin.

Mamman kanssa samoilla hajuilla

Tyyppi ei oo moksiskaan lumesta :)

Juoksevasta pihakoirasta on kyllä eleganssi kaukana :)
Kertulle meinasi muutaman kerran tulla tiukka paikka, mutta niistä pienistä kahnauksista selvittiin oikein mallikkaasti. Nella on ihan älyttömän hyvä lukemaan muita koiria, ja käyttäytymään sitten sen mukaisesti. Samaa kommenttia on kotiväki kuulemma saanut aiemminkin. Tosin välillä Nellaankin pisti pieni uhmahenki ja se kävi ihan tahallaan härkkimässä Kerttua ja kokeilemassa rajoja :)

Kerttu antaa pahaa silmää

Samoilla namiapajilla

Ihan pikkaisen ehti myös poseerata.

Melkein tunnin riehumisen jälkeen tultiin sisälle ja sekin sujui. Vauhtia oli kyllä edelleen kovasti, ja kuvaaminen aikas lailla haasteellista. Hetkeksi malttoi kyläilijä kuitenkin asettua, että muutama kuva saatiin otettua.

Erilainen nuori
Mun mielestä Nella näyttää kyllä ihan pihakoiralle, mutta on häntä kovasti muunkin rotuiseksi veikattu, mm. kääpiöpinseriksi, chihuahuaksi, russeliksi ja portugalin podengoksi. Nella on kuitenkin hienosti oma itsensä ja oman näköisensä, ihan mahtavan reipas, sosiaalinen, älykäs ja kaikin puolin viehättävä pihisneiti.  Nella on täysin "normaali" eikä mitään merkkejä vaikeasta alusta tai vesipääepäilystä ole. Nellalla on ihan erityinen paikka meidän sydämissä ja edelleenkin meinasin kutsua sitä koko ajan Snadiksi :)

Söpönen :)

Lutunen

ILOINEN!
Joka kerta kun edes vilkaisen tuota viimeistä kuvaa, hörähdän ihan tahtomattani :)

Kiitos kun kävitte Nella, Tuula, Mika ja Jukka!

4 kommenttia:

 1. Nätti koira tuo Nella! Odotas vaan kun kasvaa valmiiksi...ja hyvin on varmaan kuulolla, noiden korvien kera=) ne on kyllä jotenkin söpöt, ei Nellalle muunlaiset korvat sopiskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nella on niin monella tapaa poikkeuksellinen :) Ja mun mielestä erittäin nätti, ehkäpä juuri siksi.

   Poista
 2. Ihan mielettömän kivoja fiiliskuvia! Vapaana kaverin kanssa kirmaamista ei voita mikään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli ihana päivä ja sain sen onneksi välittymään noista kuvistakin. Hyvä mieli oikein hyppää silmille =D

   Poista

Kiitos tassunjäljistäsi!