Sivut

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Pienistä refleksiolennoista on tullut tietoisia koiranpentuja. Ne touhuavat keskenään, yksinään ja Rondan kanssa. Maistelevat jauhelihaa ja matolääkettä, kipittävät paperille pissille, ovat hassuja ja kömpelöitä.

Päivisin jos olemme kotna, pennut ja Ronda muuttavat olohuoneeseen aitaukseen. Ihan vielä en uskalla jättää koko komppaniaa valvomatta, vielä on vähän epäselvää kuinka lähelle pentuja Armi ja Kerttu ovat tervetulleita...

Rakastava ja rasittunut katse
Pepi ja Rekku lähtee kävelylle

Pepi ja Muru

Rekkua haukottaa
Pennut on oikeasti nyt ihan parhaimmillaan! Ne on hassuja ja kömpelöitä, yrittävät kovasti kävellä ja jopa juosta. Pyllähtelevät sinne tänne. Hännät vispaavat ihan hulluna. Yrittävät nahistella, purra toisiaan korvista ja hännästä. 10 minuutin riehumisen päästä tulee uni.

Muru ja Pepi

Muru pylläytti Pepin

Muru, Merlin ja Rekku
Rekku ja Merlin umpiunessa

Vaikka pennut ovatkin nyt jo pari päivää saaneet jauhelihan murusia, pitää Ronda edelleen pesän siistinä. Jauheliha maistuukin pennuille oikein hyvin. Ekana päivänä saivat herneen kokoiset maistiaiset, seuraavana päivänä kahdesti. Eilen menikin sitten useamman kerran ja vähän suuremmat möykyt. Jokainen pentu syö halukkaasti ja jää vielä nuolemaan sormia jälkeenpäin. Tänä aamuna olin tuntevinani pieniä kulmahampaan alkuja yläleuoissa.


Kerttu ja Pepi tutustuu
Kerttu on selvästi kiinnostuneempi pennuista kuin Armi. Tai sitten Ronda vaan viestittää Armille jotain sellaista, että sen on vielä parempi pysyä poissa. Pentuja ollaan haistatettu omille koirille päivittäin, ja Kerttu tosiaan päivystää aitauksen ulkopuolella ja lähestyy pentuja. Se on Rondalle ihan ok. Silloin kun pennut on makkarissa ja aikuiset koirat olkkarissa, on tunnelma jotakuinkin sama kuin ennen pentuja, eli Kerttu ja Ronda mielellään leikkivät ja painivat, ja Armi katsoo vierestä että saako noi oikeesti tehdä noin?!

Merlin ja Pepi

Merlin ja Pepi
"Me ollaan ihan syötävän söpöjä!!"

2 kommenttia:

Kiitos tassunjäljistäsi!