Sivut

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kaikenlaisia pikauutisia

Taas kerran on kulunut luvattoman kauan siitä kun täällä blogissa on ollut jotain elämää... Nyt siis pikapäivitys viimeisimmistä tapahtumista.

On kaikenlaisia uutisia, sekä hyviä että huonoja.

Vauvauutisia

Hyvät:

Lucyn uros- ja narttupentu
(kuva Mirja Bachmann)
Armista tuli siis mummi, kun Touko-poika pääsi sussuttelemaan ja tapaamisen tuloksena 2 pientä pihakoiravauvaa.

Huonot:

Minni ja Aatos treffeillä
(kuva Johanna Litmanen)

Tämä tapaaminen ei valitettavasti tuottanut odotettua ja kovasti toivottua tulosta.

Aatoksella on kuitenkin sovittuna jo seuraavat treffit, toivotaan että silloin sujuisi paremmin :)


Hyvä terveysuutinen:

Meidän koirat pääsevät kantamaan kortensa kekoon (tai pitäisikö sanoa geeninsä) Hannes Lohen suuressa koirageenitutkimuksessa. Työpaikallani Mustissa ja Mirrissä järjestetään ilmainen näytteenotto parin viikon päästä, ja meidän tytöt mahtuivat listalle mukaan. Ihan huippua, olen jo pitkään odottanut tätä tilaisuutta!


Harrastelu-uutinen:

Kertun MEJÄ-kurssi peruuntui myöhästyneen kevään vuoksi. Metsissä on vielä niin kamalan paljon lunta, että eihän sinne mitään jälkiä pysty tekemään (paitsi ehkä lumikengillä). Onneksi kurssia ei kuitenkaan peruttu kokonaan, vaan saatiin siirretyksi toukokuun loppuun. Samaan aikaan olisi tosin ollut Iitin ryhmänäyttely minne olin ajatellut ilmoittaa meidän Rondan ekaa kertaa viralliseen junioriluokkaan... (jospa ilmoitan sen silti ja sitten vaan toivon sormet ja varpaat ja tassut ristissä että Sanna esittäisi Rondan itse... =D)


Ronda-uutisia :)

Rondalla alkoi juoksut. Voi hyvänen aika miten se on muka jo niin iso... :) Tai no, onhan noilla E-kakaroilla ikää jo 8 kuukautta, että kai se on jo ihan siinä iässäkin... Armilla alkoi juoksut 7-kuisena ja Kertulla 10-kuisena.

Ronda kävi meillä kylässä joku aika sitten, ihan vaan oleilemassa ja hengailemassa. Tarkoituksena on siis saada Ronda, Kerttu ja Armi sen verran kavereiksi, että Rondan olisi mahdollisimman mukavaa sitten joskus tulevaisuudessa tehdä eka pentueensa meillä kotona.

Ronda murunen niin nättinä!

Ryhmähuili :)

Näyttelyjuttuja:

Pihapolulta on lähdössä 3 mukulaa näytille Lahden KV-näyttelyyn, epäviralliseen pentuluokkaan. Mukana menossa siis Ronda, Murre ja Edi. Meikäläinen saa kyseenalaisen kunnian esittää noita villikoita kehässä, tai siis Ronda ja Murre pitäisi jotenkin yrittää handlata siellä... Aika hurjan jännää! Murre on onneksi menossa kartuttamaan kehäkokemusta jo viikkoa aiemmin Hyvinkäälle.


Pihapolkulaiset kyläilee Pihatorpalla =D

Koskemattomien hankien valloittajat
Kerttu, Armi, Sakke ja Minni


4 kommenttia:

 1. No onhan teillä tapahtunut talven aikana vaikka mitä koiramaista :)

  Ronda on todella söötti likka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on tapahtunut on, ja suunnitelmia on vähintään saman verran :) Harmittaa vaan kun jokaisesta noista olis saanut silloin tapahtumahetkelläkin oman blogipostauksen, mutta kun en vaan oo saanut aikaiseksi... sitten tulee tuollaisia tynkäuutisia pikana... =D

   Poista
 2. No juu, uutisia vaikkas kuis ja paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtumarikasta tämä pihakoiraelämä, uusia uutisia tuntuu kertyvän koko ajan =) Ihan jaettavaksi asti

   Poista

Kiitos tassunjäljistäsi!