Sivut

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Mahtava näyttelyviikonloppu!

Viikonloppuna oli kaksi näyttelyä, joihin osallistui  meidän nuoret poijjaat Edi ja Murre. Lauantaina oli SSKY:n erikoisnäyttely Nastolassa ja sunnuntaina KR Juvalla. Molemmat pojat esiintyivät erittäin hienosti:

5.7.2014 Nastola Erikoisnäyttely
tuomari Markku Kipinä

Pihapolun Eemil "EDI"
NUO ERI SA NUK1 PU1 SERT VSP

Pihapolun Eerik "MURRE"
NUO ERI SA NUK2 PU2 VA-SERT


*** 


6.7.2014 Juva KR
tuomari Marianne Holm

Pihapolun Eemil "EDI"
NUO ERI SA NUK1 PU1 SERT ROP

Pihapolun Eerik "MURRE"
NUO EH

Edillä oli tosiaan voittoputki päällä, ensin lauantaina VSP ja sitten sunnuntaina ROP. 

Ediltä sain jo kuvia ja näyttelyarvostelut, Murrelta vielä odotan, ja lisään sitten tänne kunhan saan.
 
5.7.2014 Nastola SSKY, tuomari Markku Kipinä

NUO ERI NUK1 SA PU1 VSP SERT

Tyypiltään erinomainen maskuliininen uros, jolla hyväilmeinen pää. Hyvä purenta, ikäisekseen hyvä runko. Hieman luisu lantio. Tasapainoisesti kulmautunut, liikkuu vaivattomalla askeleella. Miellyttävä luonne. Väritys ok.


6.7.2014 Juva KR, tuomari Marianne Holm

NUO ERI NUK1 SA PU1 SERT ROP

Erinomainen tyyppi, oikeat mittasuhteet ja vahvuus. Hieno pää, oikeanlainen kallo. Hyvä kuono, oikein asettuneet ja kiinnittyneet taittokorvat. Erinomainen kaula. Lupaava eturinta ja rintakehä. Hyvin kaunis ylälinja ja oikein kiinnittynyt häntä. Liikkuu moitteetta tarmokkain askelin. Oikeanlainen temperamentti.Edin koko olemuksessa näkyy rentous. Olen ihan mahdottoman ylpeä Edistä ja omistajista ja siitä mistä tämä "uusi Edi" on tehty. Kovan työn tulos alkaa näkyä. Tiedän tasan tarkkaan miten rankkaa ja toisaalta myös palkitsevaa on käydä koiran kanssa läpi PeVi-koulutus. Arvostan suuresti että kasvattieni omistajat ottavat viimeisen päälle tosissaan tapakasvatuksen ja arjen sujuvuuden haasteet!  
Nyt sitten vaan odotellaan että molemmat pojat täyttää kaksi vuotta, ja tosissaan aletaan jännityksellä "metsästää sitä viimeistä sertiä"... =D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tassunjäljistäsi!