Sivut

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kolmen kopla

Meillä on täällä niin r a u h a l l i s t a :)

Kun villeimmät pennut lähti viikonloppuna uusiin koteihinsa, nämä kolme jäljellä olevaa on nyt ihan piece of cake.

Murre & tytöt
Tai no, kyllä noistakin aika hulina ja vilinä tarvittaessa lähtee :) Parin pennun puuttumisen kyllä huomaa, sotkua on paljon paljon vähemmän! Ja pennut ovat jo tosi kivasti oppineet pyytämään ulos. Ja kaikki sisälle tulleet pissit ja kakat on aina samassa paikassa; joko takaoven edessä, tai sitten tuossa portin edessä josta pääsisi muualle taloon.

Koska pennut ovat jo yli 8 viikkoisia, koen asiakseni opettaa niille jo vähän uusia juttuja, tai siis sellaisia asioita joita omissa kodeissa jo harjoiteltaisiin, jos niissä jo oltaisiin. Tänään aamulla otin jokaisen vuorotellen etupihalle pikku hetkeksi hihnaan ja kävimme postilaatikolla asti kävelyllä :) Murrella kävi tsäkä, naapurin Bobi ja Pimu olivat aamulenkillä ja Murre sai tavata molemmat.

Sekä Edi että Ronda ovat kotiutuneet oikein hyvin. Olen soitellut molempien kanssa ja uusi elämä omassa kodissa omien ihmisten ja eläinystävien kanssa on lähtenyt hienosti alulle.

(kuva Nina Siikonen)
 Edi on ihan varmasti kasvanut salaa ihan kauheasti tässä parin päivän aikana! Ei se ollut noin iso ja komea meiltä lähtiessään :) Leikki Remun kanssa sujuu jo hyvin eikä luistakaan tule tappeluita. Oikeastaan Nina sanoikin että Remu tarjoilee Edille leluja ja luita, eikä sitten enää välitäkkään niistä itse jos vauvahauva on niitä suussaan kanniskellut... :)

Rondan maailma mullistui kertaheitolla kun uudessa kodissa on vipinää vähän toisella tapaa kuin täällä meillä. 4 lapsen lisäksi on pitänyt tutustua poneihin, labradori-Rinaan, Pipari-kissaan...

Pieni koira isolla pihalla :)
Ronda tarkkailee poneja
Sylejä löytyy joka lähtöön
(Rondan kuvat Sanna Suursalmi)


Ronda oli ollut jo tallihommissakin tänään; Sannan ruokkiessa poneja Ronda oli leikkinyt heinäkasassa ja pöllytellyt ja pureksinut korsia. Puolivuotiaan ihmisvauvan kanssa Ronda tulee juttuun ihan mukavasti, vaikka onkin todella kiinnostunut samalla tasolla kulkevasta kaverista.


Molemmat pennut olivat nukkuneet yönsä hyvin, ovat rohkeita ja uteliaita, pyytävät ulos tarvittaessa ja ovat kaiketikin hurmaanneet perheenjäsenensä :) Olen kyllä iloinen ja helpottunut että muutto sujui kummankin osalta niin hyvin!

Loppuun vähän söpöstelyä, Pimu kävi sylissä nukkumassa, miten voikaan olla pikkukoiranen näin hellyttävä...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tassunjäljistäsi!