Sivut

tiistai 9. lokakuuta 2012

Tänään kolahti pentusten rekkarit postilaatikkoon. Enää puuttuu Royalin pentupaketit ja eläinlääkärin lopputarkastus, sitten on kakrut valmiita maailmalle.

Ensimmäisenä laumasta lähtee

 Pihapolun Eemil "EDI"Edillä olis ollut paljon muutakin hommaa kuin poseeraaminen, ei kiinnostanut, ei sitten yhtään... Edi muuttaa tähän aika lähelle, Kouvolan toiselle laidalle pihakoira Remun (Dandinas Heart of Hurriganes) kaveriksi.

Edin tavoin kahdeksanviikkoisena uuteen kotiin muuttaa

Pihapolun Estelle "RONDA"Rondasta tulee ensimmäinen sijoituskoirani ja sekin jää tähän kulmille; Elimäelle Koivukaaren ponitallille. Rondan laumaan kuuluu mm. labradorinnoutaja Rina, kissa, poneja ja paljon lapsia. Pääsee pikkukoiranen toteuttamaan itseään oikeisiin töihin!

Viikko noiden kahden lähdön jälkeen muuttaa omiensa luo

Pihapolun Eerik "MURRE"Murre suuntaa Lahteen meidän Aatoksen pikkuveljeksi. Lahtelaiset on jo vähän kyselleet että tuleeko tästä yhtä komea kuin Aatoksesta. Toivotaan parasta :)

Kymppiviikkoisiksi asti meillä majailevat vielä ruskeat tytöt. Ensin lähtee

Pihapolun Eleonoora "NELLA"En ole vielä oikein oppinut kutsumaan Snadia Nellaksi, mutta onneksi tässä on vielä 3 viikkoa aikaa... :) Nella muuttaa Kirkkonummelle Veikkolaan lapsiperheeseen.

Ihan viimeisenä matkaan lähtee

Pihapolun Elviira "PIMU"Myös Pimun uusi koti on pääkaupunkiseudulla, Vantaalla. Perheen tytöt odottavat Pimua jo kovasti uuteen kotiin ( ja varmasti myös äiti ja isäkin).

Loppuviikko ennen ensimmäistä luovutusitkua tehdään ihan täysillä vielä tätä!


Tuosta kasasta lähtee ihan justiinsa samanlainen surina kuin vihaisesta ampiaspesästä! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tassunjäljistäsi!