Sivut

perjantai 19. lokakuuta 2012

Tänään taas poseerattiin, 9vk kunniaksi ja se sujui hyvin :)

Murre

Pimu

Nella

Nää jäljelle jääneet tyypit sekä ihastuttaa että vihastuttaa mua vuorotellen. Vai pitäsikö sanoa jälkeenjääneet tyypit... =D


Murre on tosi taitava näissä hassuissa ilmeissä :)
Murre on muutenkin ihan gansteri, se kurmottaa kaikkia tyttöjä täällä ihan kybällä!

Murre ja Pimu
Tytötpä sitten päätti yhdistää voimansa ja pistää kerrankin tuon koltiaisen ojennukseen.

Suunnitelma on seuraavanlainen...
Hyökkää sä sieltä niin mä yllätän täältä
GirlPowerilla pärjää, poikabakteerit tyrmätty!
Kerttukin on nyt vähän ryhdistäytynyt ja ainakin yrittänyt laittaa kakaroita ojennukseen.

Murre halaa ja suukottaa :)
Nella ja Kerttu
Mitähän kummaa se Kerttu sitten tekee kun kaikki lapset on laitettu maailmalle...?! Sen elämään tulee varmasti suuri musta aukko ainakin hetkeksi. No onneksi Edi ja Ronda asuu tässä ihan lähellä niin päästään tarvittaessa kylään. Ja Toukoa unohtamatta.

Kävin tänään moikkaamassa Rondaa ja voi hyvänen aika miten suloinen se edelleen on. Vein Rondalle vähän Kertun vanhoja vaatteita, koirarukka kun tuppaa vähän palella tallihommissa. Nyt sillä on sopiva villapusero ja toinen vähän isompi odottamassa, sekä toppamantteli. Oli mukava huomata että miten hyvin Ronda on soputunut ja oppinut talon tavoille. Kissasta on tullut ihan bestiskaveri :)

Ronda 9vk
Armi 9vk
Oisko äidissä ja tyttäressä samaa näköä??

Luojan kiitos huomenna on lauantai ja Murren reppu on pakattu valmiiksi. Tuolla pojalla on niin paljon energiaa, mielikuvitusta ja "älykkyyttä" että oikein mielelläni laitan se jo Aatoksen kaveriksi. Tämän päivän uusin juttu on sohvalle kiipeäminen. Aamulla huomasin että pennut olivat maistelleet kameran usb-piuhaa ja mun pankkiavaimia. Päivällä käänsin hetkeksi selkäni ja nyt läppäristä puuttuu pari näppäintä (onneksi ei mitään tärkeitä).

Kiipeää kuin kissa

En muuten olekaan muistanut kertoa että mitä sinne koiranpoikasten reppuun on pakattu. Royal Caninilta tuli hieno pentupakkaus; todella käyttökelpoisen oloiseen reppuun pakattuna kaksi pussi RC Mini Junioria (á 800g), 2 alekuponkia seuraavaa ruokaostosta varten, ruokakuppi ja koulutusnameja. Capulta pennut saivat matkaansa Nutrolin-pentuöljyä,  Care4Pets monivitamiinitabletteja, vilkkuvalon pantaan, sormihammasharjan, sekä lahjakortin jolla saa tilata nimilaatan kaulapantaan. Noiden lisäksi olen pakannut pupseille mukaan lattialla kusetetun tutunhajuisen turvarätin, paljon erilaisia puruluita (rouhetikkuja, kasvispuruluita, nahkaisia kierteitä, possunsaparoita ja -korvia, kanafilettä, naudan keuhkoa...) ja tietysti leluja (vinkuja ja pehmoja). Niin ja tietysti kattavan pentuoppaan. (Pentuopas for Dummies niinkuin eräs ihana pennunostaja sanoi =D ) Eiköhän noilla pääse elämänalkuun uudessa kodissa :) Että tervemenoa vaan!

Just nyt me ollaan mamman mielestä ihan ihania :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tassunjäljistäsi!