Sivut

perjantai 7. syyskuuta 2012

Hurjia harppauksia

Pupsit kasvaa ja kehittyy ihan mahdotonta vauhtia. Pienistä ja avuttomista refleksi-olennoista on tullut jo ihan oikeita koiranpentuja!

Koko mahanalunen vallattu
Kukkukan kuningas Murre
 Kerttu on edelleen tervetullut pentulaatikkoon. 

Armi hoitaa yläpäät ja Kerttu alapäät...


Kerttu osaisi oikeasti hoitaa vaikka kaiken
Armin onnettomuuden jälkeen olen ruokkinut pentuja Royal Caninin emonmaidon vastikkeella suunnilleen 4 kertaa päivässä. Yöllä Armi saa imettää vapaasti ja päivällä rajoitetusti, ja päivän korvikkeen tarkoitus on se että pennut eivät imisi ihan niin paljon maitoa Armista, ja maidontuotanto vähenisi pikkuhiljaa. Pennut ovat saaneet ilmeisen hyvin ruokaa, koska painot nousevat edelleen hyvin, pienin tällä hetkellä reilu puolikiloa ja suurin n. 900g. Loput tasaisesti siltä väliltä.

Koska tyypit on jo 3-viikkoisia, on ne kertaalleen madotettu ja jauhelihaakin on tänään maisteltu ekan kerran. Matolääke aiheutti ihan kamalia kokovartalopuistatuksia ja pärskähtelyä :) Jauheliha tuntui maistuvan oikein hyvin, annoin jokaiselle sellaiset herneen kokoiset kädenlämpöiset makumaistiaiset. Pennut jäivät vielä siihen lähelle imeksimään käsiä, joten hyvää taisi olla. Huomenna saavat jo kahdesti, ja saatanpa laittaa hieman kermaviiliäkin joukkoon.

Pennuilla on jo silmät auki :) Pikkuisen ne on vielä sumeat ja siniset, mutta eiköhän se näkö siitä kohta kirkastu. Liikkuminenkin on jo helpompaa kun ei tarvi enää möyriä vaan voi kävellä!

Snadi ja Murre
Musti (taitaa olla pissillä)
On aika uskomatonta miten nopeasti koiranpennut kehittyy, vastahan ne oli niin avuttomia wääpäleitä ja nyt jo tuollaisia sinne tänne singahtelevia oikeita koiria. Tai no, onhan tuo meno vielä aika haparoivaa ja huvittavan näköistä, mutta hyvin päämäärätietoista ja vauhdikasta kuitenkin. Välillä näyttäisi jopa että pennut alkaa hieman nahistella keskenään :) Ei varmasti mene enää kauaa kun pentulaatikossa äristää ja puristaan oikeasti ja tosissaan.

Haukkaan sua! (Murre ja Omppu)
Siskon päällä on hyvä huilata :)
(Musti ja Omppu)
Mutta voi juku että noi osaa oikeesti olla sööttejä!

Omppu

Myy on saanut nimen

Musti
Snadi on nyt pakoillut kameraa :) Eikä Murrekaan ole ollut niin kovin innostunut poseeraamaan. Eli näille kuvilla mennään tällä kertaa.

4 kommenttia:

 1. siis noi tytöt...<3 ihania ja kaikki on,ihan mahottoman kauniita koiralapsia.Mutta Kertun osallistuminen hoitoon ja se että Armi antaa auttaa,on jotain niin uskomatonta.Kaunista.Ei ole Kerttukaan mustis kun saa auttaa pikkusisarusten hoidossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua hämmästyttää vieläkin tuo Armin ja Kertun yhteishuoltajuus, olen aika ylpeä koiristani :) Kertusta oli iso apu silloin yöllä kun Armi sairastui, Armin piti olla yö pois pentujen luota, niin Kerttu pystyi antamaan niille läheisyyttä ja lämpöä.
   On nuo pupsit kyllä suloisia, ihan jokainen tavallaan. Ne on kaikki niin hämmästyttävän erinäköisiä, ja jokaisessa on puolensa <3

   Poista
 2. Myy:llä on isin korva tuossa kuvassa :-)Ihanaisia ovat kaikki <3

  Anna ja Capu-iskä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noillon korvat ihan vinksinvonksin aina välillä =)

   Poista

Kiitos tassunjäljistäsi!