Sivut

maanantai 24. syyskuuta 2012

Posé

Pikku pihakoirat poseeraa

Snadi

Snadi oli erimieltä tästä poseeraushommasta, se ei ollut ollenkaan mukavaa, paitsi sitten kun sai istahtaa alas ja olla ihan rennosti ja näyttää vaan nätille :) Snadi näyttää näissä kuvissa ihan pyllyttömälle, mutta on sillä oikeasti ihan sievä takalisto. Snadi on hoikempi kuin muut pennut, niin siksikin se ehkä näyttää vähän erilaiselle.


Omppu
Ompulla poseraus sujui ihan kivasti, mutta muotokuva ei niinkään... Näissä kuvissa näkyy loistavasti ruskeiden pentujen värierot. Kummankaan pennun kuvia ei ole muokattu värien, kontrastin, valon yms osalta, vaan Omppu on oikeasti noin paljon  tummempi. Snadilla on on ihan lyhyt ja ohut karva, Ompulla taas tosi paksu ja karkea. Omppu on jo nyt ihan pilkullinen :)


Myy
Myy on tällainen pikkusievä :) Sillä on selkeästi enemmän jalkaa Omppuun verrattuna. Myy on tytöistä kaikista pullukoin. Omppu on tiukan vanttera, Myy on löllykkä. Myyllä on niin nätti ja symmetrinen naama, toivottavasti pysyisikin tuollaisena mustana.


Musti
Musti on pojista pikkuisen pienempi. Se on Ompun tapaan napakka ja pönäkkä ja vahvaraajainen. Pää on hieman sirompi Murreen verrattuna, mutta kuitenkin ihan selkeästi urosmainen.


Murre 
Murre on äijä :) Se on samanlainen löllerö kuin Myy. Jo heti syntymähetkellä Murren papereihin kirjattiin että ompa pitkät jalat ja häntä. Näitä Mustin ja Murren kuvia vertaamalla raajojen pituus ei niinkään tule ilmi, mutta tosiasia se kuitenkin on. Murrella on muhkea uroksen pää.


Poseeraaminen on rankkaa, kauneusunien aika!11 kommenttia:

 1. Urosten omistajana tykkästyin hirveesti pentueen jätkiin :) Mustilla on ihana musta pää ja Murren ilme pysäyttävän jämpti. Se on tosiaan äijä!

  Suloisia ovat tytötkin, ei voi muuta sanoa :) Hieno pesue sinulla siellä!

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään kanssa tosi paljon noista pojista. Ja jo valokuvista näkee että kuka on kuka (näistä ja varsinkin aiemmista myös) Snadi on vähän reppana mutta suloinen ja leikkisä, Myy ja Omppu on molemmat villejä ja vilkkaita, Myy tosin näissä kuvissa näyttää sen paremman puolensa, se on myös tosi riiviö. Musti on rauhallisempi ja Murre todellakin äijä!

  VastaaPoista
 3. Ihania nämä Armin kaikki pennut <3

  VastaaPoista
 4. Yritin jo pariin kertaan lähettää kommenttia mut en muistanu et nimi piti lisätä ja toisel kerral hävisi jonnekin...yritän viel kerran. Eli Murresta tuli kuvien perusteella kertaheitolla mun suosikki:P. Tuo pää ja ilme, vau:):). Ehkä mun seur.koira vois sitteki ol uros...mut ehdottaman söpiksiä on kaikki Armin pupsit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tämä tuli perille :)
   Ihmettelen tässä itsekin aina välillä että miten kovasti noista uroksista tykkäänkään... Vaikka vaikeahan noista on ketään toista paremmaksi nostaa :)

   Poista
 5. Omppu ja Musti <3 Noi pönäkät on vissiin mun mieleen :-)

  Anna ja Capu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musti on eniten Capun näköinen ja oloinen :)

   Poista
  2. Musti on eniten Capun näköinen ja oloinen mutta ihania kaikki ;)

   Poista
  3. Musti on eniten Capun näköinen ja oloinen mutta kaikki ovat kylläkin ihania.

   Ulla ja Pablo

   Poista
 6. Jep, näin on.
  Ilmeisesti tässä kommenttiosiossa on ollut vaikeuksia tai häikkää, kun kaikki kommentit ei meinaa tulla perille ja sitten kun tulee niin tuleekin monta kerta...

  VastaaPoista

Kiitos tassunjäljistäsi!