Sivut

maanantai 23. heinäkuuta 2012

A niinkuin Aikuinen

Paljon Onnea Vaan
Paljon Onnea Vaan
Paljon Onnea Eka, Kerttu, Pätkis, Aatos, Touko ja Nassu
Paljon Onnea Vaan!

 Pihapolun eka kakaralauma täyttää tänään 2 vuotta ja ovat siten virallisesti aikuisia! (no ainakin paperilla... =D)

Voi hyvänen aika kun mä muistelen että tällaisia ne on joskus olleetJa miten komeita (ja yksi kauniskin) niistä on kahdessa vuodessa kasvanut! Muutamista koirista on tuoreita kuvia, ja ne joista ei ole, joutuvat tyytyä nyt hieman vanhempiin otoksiin.

Pihapolun Antero "EKA"

Pihapolun Aurora "KERTTU"

Pihapolun Armas "PÄTKIS"

Pihapolun Aatos "AATOS"

Pihapolun Akseli "TOUKO"
Pihapolun Anselmi "NASSU"

Ja Armi pahuskin se on jo niin keski-ikäinen olevinaan, täyttää huomenna 5 vuotta. Voi hyvänen aika sentään, onko siitä oikeasti jo viisi vuotta kun tämä murunen saapui sulostuttamaan meidän elämäämme.

Armi aivan pikkuinen
Koska Armin juoksut alkoivat kuukauden myöhässä, ei näiden tulevien pentujen synttäreitä saada tälle samalle viikolle :) 

Armi on kuitenkin tukevasti tiineenä, ja koska pentuja on tulossa kunnon laumallinen, raskaus näkyy  jo yllättävän hyvin.

Armi 30vrk
 Armi myös henkisesti hyvin raskaana :) Ruokahalut ovat taas löytyneet, ja koira on rauhallisuuden perikuva. Koko päivän voisi vaan lököillä viekussa ja välillä vähän piipahtaa lenkillä. Nimenomaan paino sanalla piipahtaa, puolisen kilometriä mennään ihan reippaasti, sitten Armi alkaa hissutella ja ehdotella joka risteyksessä kotiin päin kääntymistä. Ja kun viimein käännytään, alkaa askel pidentyä ja meno reipastua, kotiin on mukava päästä taas köllimään ja vahtimaan ruokakuppia.

On ehkä taas ihan paikallaan näin synttäreiden kunniaksi muistaa kehua ja kiitellä myös muita asianosaisia; suurin kiitos menee edelleen Helille Armista, ihana koira, ihana ystävä! Jotta A-pentue sai alkunsa, tarvittiin siihen Rive ja Mari, ihana iskä ja iskän emäntä. Ja tottakai kaikkien pentujen uudet omistajat, ihania perheitä, olette koirillenne rakkaita ja tärkeitä, niin myös minulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tassunjäljistäsi!