Sivut

torstai 19. heinäkuuta 2012

Yksi, Kaksi, MONTA!

Kävimme siis aamulla ultrassa ja lääkäri laski masussa olevan useamman hauvavauvanalun. Alkuviikosta asti olin sitä mieltä että kyllä se Armi on kantavana ja näinhän se sitten on. Voi että kun kaikki menisi yhtä hyvin loppuun asti ja pennut syntyisivät terveinä. Plussaa olisi vielä jos sukupuolijakauma olisi edes suunnilleen toivotunlainen :)

Mutta ehkä emme mene vielä asioiden edelle. Kotona jatkamme vielä ihan normaalia koiranelämää, paitsi että taidan siirtää Armin jo nyt kahdelle ruokintakerralle päivässä, ruokamäärä pysykööt vielä samana, paitsi että taidan lisätä lihaa ja vähentää puuroa, ja pikkuhiljaa siirtyä kokonaisista lihaisista luista valmiiksi jauhettuihin luuaterioihin. Tänään lenkillä Armi jaksoi jolkotella ihan entiseen malliin, paisti että into ja vimma ei ole viime päivinä ollut ihan sama, hieman rauhallisempaa on meno nyt. Tosin niin se on kyllä Kertullakin, mahtaakohan noilla pitkään jatkuneilla sadepäivillä olla osuutta asiaan. Tosin tänään paistaa pitkästä aikaa aurinko!

Armi kuvattuna pari päivää sitten, raskauspäiviä 26

Kuva Sanna Suursalmi
Tästä kuvakulmasta ei vielä niinkään tiineys näy, mutta kyllä Armi on jo hieman levinnyt, selkä näyttää normaalia paksummalta, vatsalinja on laskenut ja tissit on pitkät. Kohta ollaan siis puolivälissä ja laskettu aika olisi viikolla 34.

Alustavasti kaikki pennut on jo varattuja, ja toivoisin saavani yhden nartun tähän ihan lähelle sijoitukseen.

Käytiin Armin kanssa alkuviikosta ponitallilla tutustumassa ja pienet poninomistajat pisti heti pystyyn näyttelytreenit.

Kuva Sanna Suursalmi
Armi oli ihan riemuissaan kun sai lähteä reissuun yksikseen ilman Kerttua ja sai osakseen ihan jakamattoman huomion. Ja mikä parasta, sai tehdä vähän hommia ja töitä; peuhata tallinpihalla ja treenata kävelyä ja seisomista, ja namiakin sai! Kyllä lapsillakin voi olla auktoriteettiä koiraan, varsinkin jos he ovat tottuneet käsittelemään poneja ja isoa koiraa. Ihanasti Armi totteli lapsia ja lapset tietysti ihastuivat Armiin :)

Ollaan tässä suunniteltu pihakoiratapaamista tänne Kaakonkulmalle. Saas nähdä montako heiluvaa häntää saadaan mukaan elokuunvaihteessa. Facebookin pihakoirayhteisöstä löytyy lisäinfoa :)

2 kommenttia:

 1. Onnea odotukseen! :) Ihan vähän tekisi toista pihistä mieli, muttei ehkä ihan vielä. Jännityksellä seuraillaan teidän blogia ja odotellaan kuvia pihisvauvoista :)

  Kiva, että Kaakonkulmallakin on aluetoiminta lähdössä käyntiin. Toivottavasti saatte kivat treffit aikaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin täällä asuu niin mukavaa väkeä, että ihan varmasti on hauskat treffit tiedossa :) Ja kauempaakin on tulossa lisää kivoja ihmisiä mukaan.

   Arvaa vaan kuinka paljon mua itseäni jännittää tää odotus... <3

   Poista

Kiitos tassunjäljistäsi!