Sivut

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Armi 40vrk

Alkaa olla tämä meidän mamma jo aika tukevassa kunnossa :)

40vrk
Armin vatsalinja on kadonnut olemattomiin lähes kokonaan ja nisät on ihan valtavan suuret. Viimeaikaiset helteet on verottaneet myös liikkumishaluja, mutta onneksi ruokahalut ovat vielä tallella :) Tuo Kertturaukka kun tulee reilu viikon myöhässä Armin juoksuista, niin se elää nyt sitä syömättömyyskautta, ja sekös Armille passaa :) Armille kelpaa hyvin Kertunkin ruuat.

Parasta olisi vaan köllötellä pehmoisella matolla ja tuulettaa vatsakumpua :)


Tai sitten ihan viileällä lattialla on vielä parempi.

En oikein jaksa uskoa että Armi jaksaa tuota vatsaansa kanniskella laskettuun aikaan asti. Viimeksi pentuja oli yhteensä 7kpl (joista yksi syntyi kuolleena) ja silloin pennut syntyivät melkein viikon etuajassa. Ennenaikaisen synnytyksen riskiä lisää suuren pentuekoon ohella myös ensikertaisuus. No, nythän Armi ei enää ole ensikertalainen, mutta jälkikasvua on tälläkin kertaa tulossa runsaasti (jos kaikki menee hyvin).

Huh, kolmisen viikkoa pitäisi vielä kestää tätä jännitystä... :)

2 kommenttia:

 1. Kerrassaan ihana vauvamassu :) Yhtä jännää tuntuu olevan koirien ododtusaika kuin ihmistenkin. Vielä kolme viikkoa! Armi mahtaa olla loppuvaiheessa hyvin pyöreä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jännää, ei voi muuta sanoa. Nyt kun mulla on itselläkin jo yksi odotusaika takana, on kyllä helpompi synpatiseerata Armia kun tiedän vähän mille tuntuu... :)
   Ja kyllä, luulet että Armi on kolmen viikon päästä todellakin pyöreä, ei edes pötkylä tai soikea, vaan nimen omaan sanan varsinaisessa tarkoituksessa PYÖREÄ :)

   Poista

Kiitos tassunjäljistäsi!